Primul sarut

April 18, 2009

Am facut o plimbare mai lunga decat de obicei, colo departe, inspre fundul padurii. Era o zi frumoasa de vara, si umeda. Eu stiam este vorba despre o simpla plimbare. Ea nu stia asta. Era mai mare decat mine cu 3 ani, si se afla la acea varsta la care stia mai multe decat mine. Eu nu aveam pic de masculinitate, nu eram inca in pubertate, dar aveam acea inocenta ce putea satura orice femeie insetata de a face rau , si de a strica orice lucru pur pe lumea asta. Nu aveam forme. Ea in schimb avea. Pantalonii aceia scurti care nu acopereau tot fundul dintr-un material despre care nu m-am intrebat vreodata ce material este … era doar un obstacol catre fericirea mea completa. Nu avea o bluza cu un decolteu, ci un decolteu cu o bluza din acelasi material, aceeasi poveste. Ochelari de soare , parul lung, si gloss pe buze. Suficient gloss cat sa reflecte razele frumoasei zile de vara, si sa ma orbeasca si mai mult. Mi-era frica de ea.

Am facut o plimbare lunga. Nu trebuia sa fie atat de lunga, dar am lungit-o eu , de frica. Am ajuns aproape de un copac doborat la un loc unde nu era atat de cald. Ea a luat-o inainte, si s-a asezat jos. A mintit ca era obosita. Eu am fost nevoit sa ma asez langa ea. Ea a mintit ca nu ma aude, si s-a apropriat. Eu am fost nevoit sa stau unde eram, pentru ca m-am asezat fix pe marginea copacului. Ea m-a mintit ca aveam ceva pe obraz. Eu am fost nevoit sa ma uit spre ea, ca sa poata sa vada ce anume aveam pe obraz. Ea m-a mintit ca nu se ia, si s-a apropriat tot mai mult … pana vedeam numai gloss…

M-am ridicat tipand de pe copac : “Aoleu, ce dracu am pe fatza?? Get it off, get if off ! ”

Ea s-a dat batuta.

Peste nu mult timp, intr-un club urat. O muzica urata. Nu era o zi de vara, era chiar frig, si intuneric. Eu eram beat mort. Ea era o grasa care nu era beata, dar abia astepta.

Sfarsit.

Advertisements

4 Responses to “Primul sarut”

 1. Iepuras Says:

  Mei, pe cine ai descris tu cu adevarat aici ? In prima parte ma refer.

 2. K. Says:

  Te cam sperie fetele. Ti-e frica sa nu te corupa ?

 3. Adi Says:

  Liviu, mi se pare ca ai fantezii cu grase, crezi ca ar trebui sa ma prezint ?

 4. Dani* Says:

  foarte tare:))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: