Teleportarea

December 6, 2008

Nimeni nu credea ca este posibil.

Mall Baneasa. La Zara. Eu, G., R. si T. Cautam chestii. Toti la un loc. Magazinul era destul de mare si era destul de tarziu. Nu cred ca aveam suficient timp sa ne uitam peste tot. Eram deja de zece minute la intrare si desi voiam sa ne uitam de tenesi ne uitam la sacouri. Apoi desi voiam sa ne uitam de pantaloni ne uitam de tenesi. “Ba, hai ca nu e nimic aici, hai mai incolo.” “Hai”

Eram intr-un loc unde desi voiam sa ne uitam de sacouri, ne uitam de camasi si palarii funky. La barbati. Erau multe la rand, si privirea descria un arc de cerc. La apusul arcului de cerc s-a intamplat. Nimeni nu credea ca este posibil.

Trebuia neaparat sa-mi gasesc camasa. Evident ca in focalizarea arcului de cerc concentram o atentie vizuala si cognitiva enorma. Dar cine ar fi crezut ca la capatul arcului de cerc, la coborarea atentiei, se afla una dintre cele mai frumoase fete din istoria omenirii, genul de fata careia eu i-as spune ca iubesc exemplar. ( https://pureblack.wordpress.com/2008/05/30/eu-iubesc-exemplar)Arcul de cerc nu se termina aici, se termina in dreptul celui mai evident decolteu ce tinea tot de aceasta. Am fost prins pe picior gresit, nu eram pregatit. Nimeni nu se astepta. Imediat am fost detronat din scaunul echilibrului stabil din care ma aflam, am pierdut toate cele 5 simturi , si toate cele 5 simturi au fost in mod ciudat inlocuite cu 2 sani la care nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie … nici macar la capatul arcului de cerc. Desi in toate povestile te avertizeaza ca la capatul curcubeului se afla o comoara.

Eu, om serios, am incercat sa mut atentia . Pana am reusit , si cand am reusit, m-am trezit intr-un alt loc al magazinului, la fete, uitandu-ma dupa bluzitze. Eram inconjurat de figuri necunoscute, intr-un loc necunoscut. Dar eu venisem chitit pe a ma uita dupa sacou. Eu asa stiam inca de la intrare. M-am uitat dupa singurele repere pe care le aveam in magazin, G. , R. si T. Ei erau in coltul opus magazinului, uitandu-se dupa pantaloni in carouri, ca pana la urma pentru asta am venit. Nimeni nu s-ar fi asteptat , dar a fost posibil ca eu sa ma teleportez. Dintr-un colt al magazinului in altul. Descoperisem un lucru ce putea revolutiona omenirea. Dar eu nu pentru asta venisem.

Eu venisem sa ma uit dupa tenesi …


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: