Faze de gol

January 26, 2008

Domne’, ce se intampla ? In viata ai faze de gol. Asa e viata, se intampla sa mai ai ocazia sa marchezi. Dar de cele mai multe ori te trezesti cu mingea la picior fara sa vrei . Si exact cand vrei sa marchezi nu se joaca niciun meci. Multi o patesc : nu sunt jucatori buni. Scenariu tipic: Te intalnesti cu o fata, iti place de ea , are initiativa, e puternica, are idei pentru orice, cand tu nu poti poate ea, cand taci tu vorbeste ea , cand nu zambesti tu, te face ea sa zambesti, cand esti tu urat, e ea frumoasa pentru amandoi . DAR !!! Are un cos pe fatza .

Sa n-o mai vezi, sa nu mai auzi de ea, si asa ai intalnit-o intamplator, la ce folos … nu e ce voiai … un cos pe fata poate fi inceputul tuturor rautatilor.

Si trece timp … si trece timp … si cauti tu alta faza de gol. Cand taci tu , tace si ea , cand esti tu trist, ea a venit deja trista de-acasa , cand esti urat, ea e si mai urata, cand vrei sa zambesti dar nu poti, atunci, dar exact atunci ! , ea iti spune sa te tunzi ca iti sta naspa gen. Dar n-are niciun cos pe fatza . Dar e a ta ! si te gandesti la ce a fost , la fata cu cosul pe fata, care nu ti-ar fi spus niciodata sa te tunzi chiar daca iti statea rau, dar ea e plecata de mult in alta directie.
si CULMEA e ca nu se desprinde nicio morala de aici . cine are nevoie de cosuri pe fatza? bleah 🙂

Advertisements

11 Responses to “Faze de gol”

 1. qwqe Says:

  aaaahahaahaha! misto ba…

  Se aplica si la baieti… naspa tare sa ai un cos pe fata…! 😐

 2. Faust&Co Says:

  Si totusi cum poate un cuplu fericit sa se desparta din cauza unui cos? cat de superficial tre sa fiti tu sau ea sau amandoi impreuna sa nu puteti fi capabili nici tu nici ea sau amandoi impreuna,sa treceti peste un “bad acneea day”? I mean come on really ….

  Si de ce ai vrea sa stai cu o tipa care reprezinta aboslut tot ce e mai mediocru trvial urat nasol plictisitor, insipid and overall naspa la tine?dar are o fatza fara cosuri. (ceea ce nu exlcude cosurile in alte zone ale corpului by the way ). :))

  poate ca o faza de gol ar fi atunci cand intalnesti o tipa care nu se simte (prea) complexata de un cos pe fatza (fie fatza ei sau a ta) si te face si pe tine sa te simti cu un complex in minus. dar asa cum ai zis si tu nu nici o morala aici .

 3. pureblack Says:

  un cos pe fata e un motiv stupid. e o denumire generica ca sa zic asa

 4. Faust&Co Says:

  pai that’s exactly da point… ca denumirea asta generica poate fi aplicata si commentului me,u adik fa abstractie de cos si zi something like o “kestie minora” o “nimica toata” “o prostie”, “un fleac. (m-au ciuruit.)” 😀

 5. Ralucutza Says:

  frumoasa comparatia de inceput, dar knd am citit “metafora” cu coshul mi-a venit brusc in minte o replica din vara “ralucutza are un coosh” :p

 6. Diana Stefan Says:

  Am ajuns sa te urmaresc cand intri pe mess sa vad ce ai la status, daca ai mai postat ceva nou pe blog:))

 7. Marius Photius Says:

  deja te prostesti

 8. pureblack Says:

  nu mai citi ca daca te prostesti si tu ?

 9. bau Says:

  siii mingia la balon! Sut si goooool!
  Liviu inscrie din nou! mULTIMEA il aclama!
  Liviuu! Liviuu! Liviuu!

  Next! … Cititorii tai fideli asteapta!!

 10. pureblack Says:

  cineva din pitesti nu ma place ! daca esti fata, probabil ca esti prea complexata si urata ca sa-mi pese, iar daca esti baiat te invit sa-mi spui cum te cheama ca sa discutam personal problema ! astept reply daca nu sterg si n-o sa stie nimeni de tine decat cei care te “suporta”

 11. fgfg Says:

  Huaa! :)) Iti moderezi posturile nefavorbaile!
  Nu stiu cat de corect e… fata de tine!
  Deja esti egocentric daca tu crezi ca lumea “doar” te adora! :))

  Sunt si multi care stiu cat de… fals esti! 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: