vara asta se poarta “malac”

August 4, 2007

vara asta se poarta “malac” . nu se mai poarta baiatul solid cu muschi , nici baiatul subtirel tras ca prin inel si cu haine largi, nici rockeri cu parul lung , nici grasi imensi . se poarta “malac” . fetele prefera “malac” . majoritatea.

Q : Ce este un “malac” ?
A : Un “malac” este de inaltime variabila , peste 1 70 si pana in 1 90 , gras , solid, cu muschi, iesiti in evidenta din cauza tricoului mulat. neaparat mulat. si fara maneci. sau tip plasa. de tzantzari :).  orice “malac” are un tricou mulat, ca de “malac” . neaparat este gras, dar nu foarte gras, incat sa zici : ba, ala e gras ! nu, un “malac” are un inceput de burta : de la bere gen, sau de la prea multe fripturi , pentru ca un “malac” este un carnivor convins . Este neaparat inchis la ten . Nu negru, ci mai mult latino-american gen.  Neaparat e ras in cap, sau e tuns cu 1,2 . 3 nu ! Neaparat , indiferent de vreme, are ochelari de soare , pusi la ochi, sau pusi in par. tricoul mulat este totdeauna bagat in pantaloni : scurti de regula . sau pot sa fie lungi, dar doar cu conditia sa se vada boxerii de firma . Firme care produc special pentru “malaci”. Incaltamintea este de tot felul … ori niste adidasi finutzi, in puternic contrast cu bustul imens de “malac”, sau niste slapi cu atza , cand e vara . mai poate avea un inceput de cioc . Si neaparat trebuie sa aibe lantz de aur, sau argint foarte gros, neaparat scos pe dinafara. Iar daca este inauntru, se va vedea lantzul daca il privesti din spate . Apoi privirea trebuie sa cada pe faptul ca e foarte lat in umeri .

Q: Wow … m-ai convins ! Unde gasesc un “malac” ? VREAU !
A: Stai linistit/a . un “malac” poate fi gasit la orice pas si la orice zi si din noapte . Il poti gasi intr-o discoteca cu manele, il poti gasi la coada la kebap , il poti gasi pe plaja cand ploua si e intunecat ( e singurul care are ochelari de soare la ochi ) , il poti gasi dandu-se in carusel doar de distractie. A “malac” gotta do what a “malac” gotta do .

Q: Ce se poarta deci vara asta? Si care e miscarea si dansu care se poarta?
A: Vara asta se poarta “malac”. “Malacii” trebuie sa asculte manele , sau muzica machedoneasca. Exista si un dans de “malac” , specific. Balans stanga – dreapta, cu o pozitie amenintatoare a mainii pline de bratari si inele, tinuta sub o forma de pistol . “Malacii” sunt ok , pentru ca de obicei sunt de treaba . Foarte respectuosi . De aceea vara asta se si poarta “malac”. Nu se poarta adidasi roz sau tricouri roz, nici pantaloni cu floricele, nici vopsita brunet , ci se poarta “malac” 🙂

Si acum sfarsit de compunere, in genul clasei a intaia :

Ce frumos este sa fi “malaaaaaaac” !! 😛

Advertisements

One Response to “vara asta se poarta “malac””

  1. Maddy Says:

    foarte comic mini-FAQ. un malac este semi-muschi semi-gras pentru ca dupa ce trage din greu la sala se mai si lasa pentru o luna si toti muschii pusi se fac grasime.
    astept raspuns la intrebarea “cum scapi de un malac?”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: